torsdag 24. juli 2014

Storbyferie

Det ble visst en litt lengre bloggpause enn planlagt herfra. Noe av det skyldes elendig internett på hotellet vi har tilbragt de siste dagene på, noe skyldes også at det har blitt strikket litt mindre i varmen. Hotell- og storbyferie med en nesten 3-åring betyr at man kan regne med å tilbringe en og annen kveld på hotellet. Vi hadde med barnevakt svigermor, så vi fikk komme oss litt ut om kvelden også. Men, etter lange dager på beina i over 30 grader er ikke alltid lysten så stor for utskeielser på kveldstid, av og til er det bare godt å slenge seg ned på hotellsenga og strikke en sokk. 


Første kvelden på hotellet hadde jeg kommet så langt. Det neste bildet er tatt etter hjemkomsten i kveld, så litt rakk jeg da på noen kvelder. I tillegg hadde jeg et annet strikketøy å strikke på ombord på flyet, da disse sokkene krever litt telling og tankevirksomhet.


Mønsteret er Mystik Spiral Socks, og er en fin, liten vri på sokker som gjøre seg godt i selvstripende sokkegarn... (om noen skulle sitte på en haug med sånt som man ikke vet hva man skal gjøre med....)

3 kommentarer:

 1. Så stilige farger på det garnet! Hva er det slags garn?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er Stray Cat Socks, som du får kjøpt hos Fortuna (http://www.garnbutikkenfortuna.no/).

   Slett
  2. Takk! Ønsker deg en god søndag! :)

   Slett