torsdag 3. juli 2014

Ryddesjau

En liten ommøblering av stua førte til en aldri så liten ryddesjau. Strikkekroken, som forøvrig ikke var begrenset til en krok, men snarere store deler av stua, har nå blitt ny. Vekk med alle poser og kurver, inn med hylle og plass til strikketøy. Under ryddesjauen fant jeg diverse nye og gamle prosjekter som kanskje burde få lov å bli ferdige snart.


En enslig sokk. Helt ferdig. Den venter bare på nummer to. Det har den gjort i snart to år, og jeg skjønner ikke hvorfor! Den er jo bare så fin, og passer helt perfekt også, så nå må jeg få ut fingeren og strikke sokk nummer to!

'

Den får selskap av litt flere prosjekter. Blant annet Still Light tunikaen i mørk fuchsia, som egentlig skulle bli ferdig til jul. Kanskje blir det til årets jul? En annen halvferdig enslig sokk i bruntoransje garn, et grått babyteppe (slapp av, babyen kommer vel først i oktober, tror jeg!), og en jakke til Mr. Melkebart som egentlig skulle være en sånn tynn sommerjakke, men som kanskje blir en høstjakke istedet??

Og hvis dere tror dette var alt, så kan jeg berette at jeg for tiden har 13 pågående prosjekter liggende.... Så det så. Da gjenstår det vel bare å få noe ferdig snart...3 kommentarer:

 1. Det gir en god følelse å få rydda litt, ja :) Har liknende planer.
  Jeg strikker alltid sokker og votter parvis, dvs legger opp til begge samtidig og strikker blokker oppover. 2. vott/sokk er så tung å komme igang med ellers.

  SvarSlett
 2. Lykke til med ferdigstillinga av prosjektene dine! Ofte kan en bli overraska over hvor fort gjort det er å komme i mål. Det gjelder bare å få begynt, og nå har du rydda og er klar for innsats.

  Riktig god lørdagskveld fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Nydelig sokkemønster! Så ut som noe roosityd-lignende, en teknikk fra en av de latviske bøkene jeg har, der kontrastfargen ligger på utside og skaper mønster.

  SvarSlett