fredag 15. juni 2012

Votter i juni

I morgen skal vi i 1-årsdag. Mannen og Mr. Melkebart har vært ute og kjøpt gave på lekebutikken i dag, men som en ekte strikker kan jeg jo ikke dra til bursdagsfeiring uten noe hjemmestrikket. I går la jeg opp til et par rillestrikka votter. Nøstebarn sine rillestrikka votter er en av favorittene for kjapp, enkel og praktisk strikk.


Da jeg var ferdig med vrangborden oppdaget jeg at jeg hadde lagt opp til størrelse 3-5 år, i stedet for 1-2 år. Og det ble litt for stort for en 1-åring. Men, siden jeg ikke orket å rekke opp, og de er kjappe å strikke (jeg strikker fint et par i løpet av en fotballkamp), så jeg strikket likeså godt ferdig paret. I mørk blå melert Tynn Alpakka fra DSA og isblå Drops Alpaca ble de myke og gode, og et tilskudd til gavekassen. Jeg kjenner mange små gutter som sikkert har bruk for votter til høsten!


Jeg ble faktisk mer fornøyd med fargekombinasjonen i par nummer to. Lys brun og isblå gjorde seg virkelig sammen, og så ble vottene litt mer passende i størrelse til en liten pjokk på ett år. 

Og så rakk jeg jammen å utnytte siste rest av kveldssola til å ta bilder. Effektiv kveld må jeg si! Og sånn som været har vært i det siste, så kan det jo fort hende man faktisk får bruk for vottene i juni også...

2 kommentarer:

  1. Fine votter! Tipper mottakeren med foresatte blir glade:) Disse har jeg laget mange av også, både til barna og som gaver- enig i at mønsteret er enkelt og greit i tillegg til at de er fine og gode:)
    Du er jammen rask!

    SvarSlett
  2. Veldig fine votter som jeg også har erfart er lettstrikkede. Greit når man skal ha en rask presang, eller når poden trenger nye votter med seg i barnehagen sånn over helga :) Fine farger på de du har laget...

    SvarSlett