søndag 18. desember 2011

Til meg selv!

Da ble det litt strikking til meg selv før jul også! Jeg oppdaget her i høst at jeg har masse luer, masse skjerf og masse votter/hansker, men jeg har egentlig ikke noe som passer sammen...Så da måtte det strikkes noe nytt!
Først ute var denne halsen, som er strikket etter Pickles' Grace-Jones-Hals. Jeg ville ha den litt tettere og ikke så stor, så jeg valgte Drops Nepal og litt tynnere pinner. La dermed opp litt flere masker og endte opp med en hals som er akkurat slik jeg ville ha den! Fargen er lys beige og jeg brukte to nøster.


Så måtte man jo ha lue, og hva passet da bedre enn Wurm?? Likte denne måten å strikke dobbel kant på, det hadde aldri falt meg inn at man kan strikke den sammen på den måten, jeg har alltid sittet med nål og tråd og bannet over at det ble enten for stramt eller for løst...


Lua er strikket i Drops Lima, i samme farge, nemlig lys beige. Det gikk med to nøster til denne, jeg felt litt annerledes enn i oppskriften for at den ikke skulle bli så baggy. Og da ble det plutselig et helt sett som kan brukes nå når minusgradene har gjort sitt inntog.


Og vottene kommer snart, har nok Nepal i samme farge til et par Bella votter! Så da er jeg straks rustet for resten av vinteren!


2 kommentarer:

  1. Kjempefint sett! Kjekt å ha noe som passer sammen. Fortsatt god førjul!

    SvarSlett
  2. Utrolig fint sett! Ble inspirert til å lage dette selv! :)

    SvarSlett