mandag 17. oktober 2011

Perfekte sokker med perfekt garn

Sokkestrikking er ikke det jeg liker best, men av og til er det grei strikk, spesielt dersom det ikke er noe særlig mønster og fargeskift. Disse sokkene var enkle å strikke, samtidig som de har en utrolig god passform! Mønsteret er Just perfectly av Bittami. Og sokkene er perfekte!


Disse er strikket i Sterk fra Du Store Alpakka, på pinne 3 mm. Dette må definitivt være mitt nye favorittsokkegarn!! Disse to nøstene i rødt fikk jeg i en velkomstgave i Hobbyklubben for en tid tilbake, men det blir absolutt ikke siste gang jeg bruker dette garnet! Deilig og mykt, og perfekt å strikke sokker med, siden det er litt tykkere enn mye annet sokkegarn!
Brukte ca 70 gram på dette paret, de er ikke så lange oppover leggene. De er gave til svigermor som kommer på besøk fra USA i november.4 kommentarer:

 1. Så fine sokker! Nå blir nok svogermor glad. Enig med deg angående garnet. Jeg strikker lue av lilla Sterk nå, og det er en fornøyelse. God strikkeuke!

  SvarSlett
 2. Kjempe fine sokker, jeg strikker ikke sokker selv, men disse likte jeg veldig godt. Spørs om jeg ikke må ønske meg slike til jul!

  Takk for at du deltar på mitt blogglotteri, lykke til!

  SvarSlett
 3. Disse så herlige ut, røde sokker er tøft. :)

  SvarSlett