mandag 31. oktober 2011

Til mannen

Da var det tid for mannens årlige strikkagenser. Han har fått en ny en hver høst/vinter de siste par årene, og i år er intet unntak. Med litt maratonstrikking i helga ble den også ferdig før fristen for Pinnekrokens utfordring "Til mannen".


Denne er strikket etter oppskrift fra Garnstudio, i størrelse medium. Noe i knappeste laget syntes mannen, så spørs om den ikke må strekkes litt i våt tilstand, for å se om det hjelper på. Fargene er ganske så riktige på bildet, valgte denne gangen en blåfarge i tillegg til grått, da de to siste genserne har vært grå og kjedelige....

Garnet som er brukt er Lima fra Drops. Dette hovedsaklig fordi den dagen jeg kjøpte garnet startet Alpakkafesten fra Garnstudio, men garnet er herlig mykt med 35% Alpakka og 65% ull. Originalt er oppskriften for Karisma, men Lima har omtrentlig samme strikkefasthet, så det fungerte greit. 


Liker veldig godt halsen og strukturstrikken, veldig rask og lett strikk! Og det beste av alt, oppskriften finnes også i dameversjon, så det kan hende det vanker en slik på meg også! Men, ikke før etter jul da, nå må julegavestrikken gjøres unna! (Men garnet kan jo kjøpes da, for denne Alpakkafesten er jo bare helt knall!)

Beklager litt dårlige bilder, de ble tatt i hui og hast i går kveld, siden Mr. Melkebart og jeg i dag satte kursen hjem til mine foreldre på besøk...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar