mandag 13. juni 2016

Viajante

Grønt er skjønt og denne grønnfargen er den fineste som finnes! Fargen Petersilie (Persille)  fra Wollmeise (som nå også er å få kjøpt i Norge, hos Fortuna), er bare den helt perfekte grønn! Faktisk så fin at jeg ikke er lei av å strikke med den enda, selv om jeg har brukt ca et halvt nøste, og nøstet er på 1500 meter....


Sjalet Viajante er mer enn et sjal. Det er en hals, kanskje en poncho, også. Martina Behm har virkelig vært smart med denne! 


Den ble påbegynt i fjor siden jeg tenkte den kunne bli praktisk i forhold til amming om vinteren. Vel, vinteren kom og gikk, amminga kom og gikk, og denne ble liggende. Men nå er den ferdig og den blir nok brukt mye selv om det ikke blir som først planlagt! 


Man kan til og med dra den helt opp over hodet hvis det er riktig kaldt! Eller bruke den som et vanlig sjal....


Jeg strikket min mindre enn i mønsteret, siden jeg ikke nødvendigvis ønsket den fotsid. Jeg er fornøyd med det og synes størrelsen er akkurat perfekt! Like perfekt som fargen! 


2 kommentarer:

  1. Så lekkert dette sjalet ble,og grønt er lekkert.
    klemz

    SvarSlett
  2. Nydelig grønnfarge! Jeg har en forkjærlighet for den intensgressgrønne fargen, har lite plagg i det, men hamstrer nøster i den rette fargen.

    Og deilig med Viajante; den blir deilig til høsten eller i de kalde sommerkveldene.

    SvarSlett