torsdag 6. februar 2014

Yndlingsjakka!Jeg har lenge lett etter den perfekte strikkejakka. Den litt lange som man kan slenge på seg, den som er varm og god, men samtidig lett og luftig. Helst med lommer, og uten knapper, slik at den henger løst foran. Jeg fant den for en stund siden, og den heter Linney Cardigan. Jeg begynte på den i høst, men strikket feil og måtte rekke opp en hel del (det var min egen feil, jeg leste ikke oppskriften godt nok....)Den ble ferdig forrige uke, og har blitt brukt daglig siden. Den skal strikkes i ganske tykt garn, jeg valgte to tråder av et tynt garn, Navia Uno, som er en kombinasjon av færøysk, shetlandsk og australsk ull. Jeg valgte det fordi jeg ikke greide å gå fra fargen, og bare kunne se for meg denne jakka i denne fargen... 


Nå kan jeg se for meg jakka i flere farger. Sannsynligvis har jeg nok av Cascade 220 i en nydelig blåfarge. Eller i grått. Anbefales!

4 kommentarer:

 1. Så fin du ble! Nydelig jakke i fin farge! Jeg har en lignende "kjøpejakke" i koksgrått, gammel og velbrukt, men den tas stadig vekk fram igjen.

  Lykke til med nr 2!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Den ble fin til deg lille marihøne. Alt kler den smukke.
  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempefin! Fikk plutselig for meg at jeg kanskje trenger enda en strikkejakke ;)

  SvarSlett