torsdag 30. juni 2016

Sommerstrikk

Denne Blondekjolebodyen falt jeg for på Instagram, og versjonen med body inni ble derfor et enkelt valg til ei aktiv lita jente som nærmer seg året. Mye av strikkinga ble unnagjort under vårens USA-tur, men så stoppa det litt opp noen uker før den endelige fikk hoppe av pinnene.


Den er strikket i Holst Samarkand, som er en ull- og silkeblanding. Etter en vask er den god og myk, og under prøving så det ikke ut til at frøkna syntes den var ubehagelig på noe vis. 


Å ta bilder av lilla plagg er ikke enkelt, hverken med eller uten modell.  Fargegjengivelsen blir så som så, det er kanskje det neste bildet som viser den riktigste fargen. Fargen heter Gentian Violet, og fås kjøpt hos Holst garn


Jeg strikket i størrelse 12 mnd, lillesøster er jo ikke så langt unna å fylle året. Litt ekstra lengde la jeg på, da hun er ganske lang i ryggen, og over gjennomsnittet lang for alderen. Nå håper vi på passende sommervær, så vi kan få ta den i bruk også utenfor husets fire vegger!


1 kommentar:

  1. Så fin kjole! :) håper jeg klarer å strikke sånn etterhvert, jeg hekler baby kjole i gave da, men strikking strekker seg bedre synes jeg.

    SvarSlett