fredag 16. oktober 2015

Strikk i bruk

Her har høsten gjort sitt inntog, og selv om sola skinner, kan det bli litt kaldt likevel. Dermed er strikkaklærne i bruk daglig. Den som får lufte seg ofte er Rondanekofta mi. Det er nemlig relativt vindstille og fint, så da passer den fint å bruke utenpå en litt tynnere genser. 


Her får den luftet seg i høstsola hjemme hos mamma og pappa forrige helg. 

Mr. Melkebart bruker masse hjemmestrikk, og denne Flax-genseren fra i fjor er en favoritt, og funker fint også i høstsola. 


Den begynner dog å bli litt liten, kort i ermer og bol. Litt synd, for selv om den er mye brukt, så har den holdt seg godt. Garnet er Hifa Ask, en absolutt favoritt her i huset! Den pakkes nok snart vekk og får ligge på vent til lillesøster blir større. 


Lillesøster var i dag ikledd denne hjemmestrikka bodyen, i svart og oransje. Den ble strikket til storebror for mer enn fire år siden, og jeg liker den litt utradisjonelle fargekombinasjonen til baby. Lillesøster er lang, mye lengre enn storebror var, så denne får nok ikke mange ukene fartstid før den er for liten... 

Det er moro å vise frem ny strikk, men det er jammen fint å vise frem det som brukes også, både gammelt og nytt! Vil du vise frem strikk i bruk? 

4 kommentarer:

  1. Nydelige strikkeplagg i bruk. Morsomt med slike innlegg som viser at hobbyen vår kommer til nytte. Ha en riktig fin helg!

    SvarSlett
  2. Så deilig å se at strikkeplaggene blir flittig brukt. Likte bodyen veldig godt i de fargene. Flott kofte.

    SvarSlett
  3. Så fine modellar i fine strikkeplagg :) Kjekt at slike plagg blir brukte.

    SvarSlett