fredag 28. februar 2014

Regnbuefebruar

Så rakk jeg det akkurat da, med noen timer til overs. Rundt om i hele strikkeverdenen har det blitt strikket i regnbuefarger denne måneden, en litt stille, politisk protest mot Russlands behandling av homofile. Jeg slengte meg med på Pinneguris Regbuefebruar, og det er det mange andre som har gjort også. Ta bare en kikk på disse fine vottene, pyntet i alle regnbuens farger. Og hva med denne regnbuejakka? Og denne djevellua var en snerten liten vri!


Min februar har vært preget av mye sykdom. Her har vi hatt både omgangssjuka og bihulebetennelse i hus, for å nevne noe, og det er stort sett jeg som har fått gjennomgå. Strikking har ikke alltid vært like fristende, men på tampen av måneden fikk jeg altså gjort ferdig Regnbuesokkene da.


Hele regnbuen er med, rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo og fiolett. De glir litt over i hverandre og skaper flere nyanser, men fint er det i alle fall. Garnet skrev jeg kort om her, men jeg kan jo nevne igjen at det er håndfarget i Russland. Passende til formålet, med andre ord.

2 kommentarer:

  1. Lekre sokker og godt formål! Jeg rakk ikke å bli med denne gangen, men det betyr ikke at jeg ikke er enig.

    God helg fra Ingunn

    SvarSlett
  2. Fine sokker :) Har aldri strikket med regnbuefarger før, men har store planer. Det skal til med noen fargerike plagg innimellom :) God helg!

    SvarSlett