tirsdag 13. oktober 2015

Spot the hat!

Ja, hvor er lua? 


Der ja, innimellom alle togene, til høyre for sprellende babyføtter, der ligger det ei lue. 


Det er jo prikkelua, jo, den nye lua til storebror! Det viste seg nemlig at fireåringen hadde fått større hode siden forrige luesesong, og de fleste luene i beholdningen begynte å bli i det knappeste laget. Litt restegarn i grått og regnbuefarger kombinert med mønster på prikkelua dotty fra to vrange, og noen strikketimer senere var det hvertfall ei passende lue i skuffen! 


Selvstripende regnbuegarn er digg, da får man prikker i mange farger uten å måtte feste en uhorvelig mengde tråder. Kombinert med grått ble det riktig så fint. 


Fin felling på toppen er det også, med en liten icord-knute som prikken over i'en. Gutten ble fornøyd, lua er i bruk, og da kan det vel ikke bli bedre. Garn ble det også til overs, så mer regnbuestrikk kombinert med grått kommer etter hvert... 

4 kommentarer:

 1. Så fin lue, med regnbueprikker! Likte bildet, der man måtte kikke litt etter lua. Det er ofte slik hos meg også, med togbane, småbiler, m.m liggende strødd utover gulvet:)

  SvarSlett
 2. Fin lue, og veldig morsomt letebilde :)

  SvarSlett
 3. Denne prikkelua ble kjempefin i de fargene! Det er flere kuldegrader her i kveld, så det er absolutt luetid. Morsomt bilde! Enhver med ei småbarnstid bak seg kjenner seg igjen her.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Flott prikkehue i kule fargar :)

  SvarSlett