lørdag 28. oktober 2017

Sweet Maple

Da bladet garn lanserte sin kickstarter i fjor sommer, var det ingen tvil om at dette var noe jeg ville være med å støtte. Tre utgaver har kommet så langt og det blir bare bedre og bedre! Utgave nummer tre var et av de beste strikkebladene jeg har lest, og det fantes ikke et eneste mønster jeg ikke hadde lyst til å strikke. Det var likevel barnegenseren Sweet Maple som jeg virkelig falt for. Og her er den, fiks ferdig og i bruk hos lillesøster!


Lillesøster er en stor toåring, så jeg gikk for størrelse 3-4 år. Den passer fint nå, med litt å gå på gjennom vinteren. Jeg brukte garnet Malabrigo Rios, et veldig mykt merinoullgarn. Jeg kjøpte det i USA for en del år siden, og planen var den gangen en genser til meg selv. Det går ikke alltid etter planen, men siden jeg hadde masse garn til overs, kunne jeg supplere med lue i tillegg.


Lua er Garter Ear Flap Hat fra Purl Soho. Jeg slo til med ikke bare en, men tre dusker i toppen, noe som var en "instant hit" hos toåringen.


Garnet er tykt, men jeg hadde en tynn merinoullgenser (ja, av det butikkjøpte slaget) som hadde fått et par hull og uansett skulle kasseres. Siden fargen matchet fint, sydde jeg luefor som jeg sydde fast i lua, og så kan den brukes selv på de kaldeste vinterdagene!



For dere som ikke har sett bladet garn anbefales det på det sterkeste! Og denne genseren (som så mange andre barnegensere jeg har strikket) skal jeg trikse til en voksenutgave av altså!

2 kommentarer:

  1. Nydelig genser og ikke minst modell. Lua var kjemesøt og så lurt å fore den. HAr ikke sett dette bladet før, men det skal sjekkes ut, takk for tips :)

    SvarSlett
  2. Det var eit flott sett, og ikkje minst fin modell. Og så smart med for.

    SvarSlett